ESPA
Tηλ.Παραγγελίες: 2104956357
Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

– Με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας
Διαθέσιμοι λογαριασμοί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ GR6101101930000019370213480
TΡΑΠΕΖΑ ΑLPHA GR1501401740174002101152619

Σημείωση: Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς μας, προκειμένου να προχωρήσουμε στη δέσμευση & αποστολή της παραγγελίας σας είναι απαραίτητο πρώτα να μας στείλετε το καταθετήριο. Αν η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών, η παραγγελία ακυρώνεται.

– Με αντικαταβολή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας (με πρόσθετη χρέωση 3.00€)

– Με πιστωτική κάρτα μέσω της πλατφόρμας Online πληρωμών της Alpha Bank. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Payment Methods

Τρόποι αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας .
Η παράδοση των παραγγελιών απαιτεί 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο παραπάνω χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ανωτέρας βίας όπως δύσκολες καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.
Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ “Πόρτα-Πόρτα”

Με την υπηρεσία CLICK AWAY μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online αναφέροντας στα σχόλια της παραγγελίας το κατάστημα παραλαβής που επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ορίσουμε την ημέρα και ώρα παραλαβής. Αν επιθυμείτε τηλεφωνική παραγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. κέντρο ώστε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας στο τηλέφωνο: 210 4956357. Η εξόφληση στα φυσικά μας καταστήματα γίνεται μόνο μέσω POS.
Επίσης μπορείτε να επιλεξέτε Παραλαβή από τό καταστήμα κατά τήν παραγγελία σας.Σε αυτήν τήν περίπτωση ΔΕΝ χρεώνεστε μεταφορικά αλλά θα πρέπει να προ-πληρώσετε την παραγγελία σας (η με κατάθεση στήν τραπεζα,η με πιστωτική κάρτα,η με μετρητα στό κατάστημα)
Χρεώσεις Μεταφορικών
ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές 55€ & άνω! Για αγορές κάτω από 55€, η χρέωση μεταφορικών είναι 3€ πανελλαδικά.

Αποστολές εκτός Ελλάδος ΔΕΝ πραγματοποιούνται.

Επιστροφές

Περίπτωση 1: Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της loukatos-shoes.gr
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα με χρέωση της loukatos-shoes.gr
, στις ακόλουθες περιπτώσεις:Εάν με υπαιτιότητα της loukatos-shoes.gr
πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ). Σε αυτήν την περίπτωση, ο πελάτης δύναται είτε να μην αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς καμία φθορά. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.
Tο ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να ξεπερνά τις δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Περίπτωση 2: Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς φθορές χρήσης.Σε προιόντα προσφοράς δέν γίνονται επιστροφές

Γενικά σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που το loukatos-shoes.gr
θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στην loukatos-shoes.gr
έγκαιρα και εγγράφως.
H επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ). Έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε τις επιστροφές που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο.

Οι επιστροφές γίνονται Aθηνάς 49 Κορυδαλλος τκ 18120

Σημαντική Σημείωση: Όλα τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά

Εγγραφείτε στο newsletter

Πληροφορηθείτε άμεσα για τις τελευταίες προσφορές και κερδίστε μοναδικές εκπτώσεις

Mε την εγγραφή συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης